Ben je in het bezit van een iPhone? Dan gebruik je het toestel waarschijnlijk ontzettend veel. Logisch, want je kunt vandaag de dag nagenoeg alles doen met deze smartphone. Indien je jouw iPhone intensief gebruikt, loop je het risico dat het toestel beschadigd raakt. Er kan bijvoorbeeld schade ontstaan aan jouw scherm. Daarnaast komt een beschadigde camera vaak voor, evenals waterschade.

Indien jouw toestel beschadigd is, is een iPhone reparatie aan te raden. Waarom? Omdat je na de reparatie voorlopig weer vooruit kunt met jouw telefoon. Je hoeft dus niet direct een nieuw toestel te kopen. Heb je geen tijd om naar een reparateur te gaan? Dat hoeft ook niet. Simpelfix kan namelijk naar jou toekomen voor iPhone reparatie op locatie!

Soorten iPhone reparaties

Soorten iPhone reparaties

Doordat smartphones veelvuldig gebruikt worden, is de kans op schade altijd aanwezig. Een iPhone kan bijvoorbeeld uit jouw handen vallen. Dit kan komen door onoplettendheid, maar ook doordat je ergens tegenaan stoot. Valt jouw toestel op de grond? Dan kan er maar zo een barst in het beeldscherm zitten. Ook kan de camera van jouw iPhone niet meer werken als gevolg van de harde klap. Een ander veelvoorkomend probleem bij een smartphone is waterschade. Zo kun je jouw iPhone bijvoorbeeld in het water laten vallen. Waterschade ontstaat echter ook door langdurig gebruik van het toestel in de regen. Fiets je door de regen en heb je jouw iPhone in je broekzak? Zelfs dan al kan er waterschade ontstaan.

Heeft jouw iPhone te maken met een barst in het scherm, een kapotte camera of waterschade? Dan belemmert dit jou in het gebruik van jouw telefoon. Je kunt een nieuwe iPhone kopen, maar je kunt ook eerst kijken of er een iPhone reparatie mogelijk is. Simpelfix slaagt er in de meeste gevallen in om jouw toestel weer te repareren. En het mooie is dat je hiervoor niet eens naar ons toe hoeft te komen. Nee, onze monteurs voeren namelijk iPhone reparatie op locatie uit.

Scherm

Het scherm vormt een belangrijk onderdeel van jouw iPhone. Mogelijk is dit zelfs wel het belangrijkste onderdeel van een smartphone. Om de verschillende applicaties te kunnen openen, moet je namelijk op het scherm drukken. Werkt het touchscreen niet meer? Dan kun je jouw iPhone niet meer gebruiken. Een kapot scherm kan verschillende oorzaken hebben. Heb je jouw toestel laten vallen? Dan is de kans groot dat er een barst in het beeldscherm zit. Die kans is extra groot wanneer de telefoon op een harde ondergrond is gevallen en niet beschermd werd door een hoesje of scherm protectie.

Een barst in het scherm betekent overigens niet dat jouw iPhone direct niet meer bruikbaar is. Vaak kun je het touchscreen nog gewoon bedienen wanneer er een barst in zit. Echt handig is het echter niet. Door de barst kun je namelijk niet altijd goed zien wat er op het scherm staat. Stoor jij je hier steeds vaker aan? Laat dan een iPhone reparatie uitvoeren.

Camera

Nagenoeg iedere smartphone is vandaag de dag voorzien van een camera. Ook met een iPhone kun je foto’s maken. De meeste iPhones hebben zelfs twee camera’s. Er zit een camera aan de achterzijde van het toestel en daarnaast vind je een selfiecamera aan de voorzijde. Stelt één van beide camera’s niet meer scherp? Of worden er alleen maar wazig foto’s gemaakt? Dan is er mogelijk iets mis met jouw camera. iPhone reparatie op locatie kan in dat geval uitkomst bieden. Dit is eveneens het geval wanneer de camera constant zwart beeld geeft of de flitser van jouw iPhone continu brandt.

Indien de camera van jouw iPhone beschadigd is, ontkom je vaak niet aan iPhone reparatie. Mogelijk moet de lens of de flitser vervangen worden. Ga hier niet zelf mee aan de slag. Je moet immers de juiste onderdelen gebruiken. Bovendien moeten de onderdelen weer op de juiste wijze geplaatst worden. Laat iPhone reparatie op locatie daarom over aan een monteur van Simpelfix!

Waterschade

De meeste iPhones kunnen niet of nauwelijks tegen water. Zelfs het kleinste beetje water in jouw telefoon kan al voor (grote) problemen zorgen. Is jouw toestel in het water gevallen? Of is er door de regen water in jouw iPhone gekomen? Dan is iPhone reparatie aan te raden. Simpelfix kan binnen de kortste keren bij jou langskomen voor iPhone reparatie op locatie. Wij controleren jouw iPhone en onderzoeken of het nog mogelijk is om het toestel weer aan de praat te krijgen.

Is er water in jouw iPhone beland? Dan leg je het toestel mogelijk eerst in een bak met rijst. Indien je bijvoorbeeld per ongeluk met jouw telefoon gezwommen hebt, werkt dit waarschijnlijk niet. Er is dan immers veel water in het toestel gekomen. Wacht vooral niet te lang met iPhone reparatie wanneer er water in is gekomen. Indien je direct een monteur inschakelt, kan jouw smartphone mogelijk nog gerepareerd worden. En iPhone reparatie is vaak een stuk goedkoper dan een nieuw toestel.

Steden

Woon je in Amsterdam en werkt jouw iPhone niet meer? Dan kun je zelf langsgaan bij een reparateur. Dit kost echter tijd en moeite. Het kan gelukkig ook een stuk makkelijker. Je kunt namelijk iPhone reparatie op locatie uit laten voeren. Indien het om een reparatie in Amsterdam gaat, zijn wij snel ter plaatse. Simpelfix is namelijk gevestigd in onze hoofdstad, waardoor wij snel kunnen handelen bij reparaties in noord, oost, zuid en west.

Nu denk je misschien dat Simpelfix zich alleen maar richt tot iPhone reparatie in Amsterdam. Dit is echter niet het geval. Onze monteurs voeren namelijk ook iPhone reparatie op locatie uit in andere grote steden in Nederland. Woon je in Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Breda, Den Haag, Groningen of Enschede en heb je een kapotte iPhone? Ook dan komt Simpelfix graag naar je toe voor iPhone reparatie op locatie!

iPhone reparatie in Amsterdam

iPhone reparatie Amsterdam

Heb je te maken met een kapotte iPhone? Dan is dit natuurlijk bijzonder vervelend. Bevind jij je momenteel in Amsterdam? Dan kun je direct een iPhone reparatie op locatie uit laten voeren. Je hoeft hiervoor alleen maar contact te leggen met Simpelfix. Bang dat je extra moet betalen wanneer je een monteur naar jou toe laat komen voor een iPhone reparatie in Amsterdam? Dat is niet nodig. Wij komen namelijk gratis naar jou toe voor iPhone reparatie op locatie.

In de meeste gevallen repareert onze monteur jouw kapotte iPhone binnen no time. Grote voordeel van iPhone reparatie op locatie in Amsterdam is dat je jouw telefoon niet dagen kwijt bent. Je kunt er na de reparatie direct weer gebruik van maken. Lukt het ons niet om jouw iPhone te repareren? Dan betaal je hier helemaal niets voor. Wij brengen namelijk alleen kosten in rekening voor een geslaagde iPhone reparatie op locatie.

Noord

Woon je in Amsterdam-Noord en heb je jouw iPhone laten vallen? Dan is er mogelijk schade ontstaan. Indien jouw toestel niet beschermd werd door een hoesje zit er mogelijk een barst in het scherm. Beperkt dit jou in gebruik van het toestel? Schakel Simpelfix dan in voor iPhone reparatie op locatie. Onze monteur kan bijvoorbeeld snel het scherm van jouw telefoon vervangen. Wij zijn gevestigd in Amsterdam, waardoor we snel iPhone reparatie in Amsterdam-Noord uit kunnen voeren. Je bent jouw toestel niet kwijt, want wij komen naar je toe. Slaagt de reparatie? Dan kun je jouw iPhone direct weer gebruiken.

Oost

Menig inwoner van Amsterdam-Oost krijgt te maken met schade aan zijn/haar iPhone. Er kan een barst in het scherm komen wanneer het toestel valt. Daarnaast is waterschade een probleem dat veel voorkomt. Kampt jouw iPhone met een dergelijk probleem? Dan is de kans groot dat je jouw telefoon niet meer kunt gebruiken. Uiteraard heb je geen zin om jouw iPhone dagenlang kwijt te zijn voor een reparatie. Gelukkig hoeft dat niet. Simpelfix kan namelijk iPhone reparatie op locatie uitvoeren. Wij komen naar jou toe om het toestel te repareren. In de meeste gevallen kun je jouw iPhone dus dezelfde dag nog weer gebruiken!

Zuid

Simpelfix is gevestigd in Amsterdam-Zuid, waardoor wij jou snel van dienst kunnen zijn in het geval van een kapotte iPhone. Je hoeft niet bij ons langs te komen, want wij komen naar jou toe. Onze monteurs voeren namelijk iPhone reparatie op locatie uit. Dit doen zij ter plekke, waardoor je jouw telefoon niet op hoeft te sturen. In de meeste gevallen kun je jouw iPhone binnen de kortste keren weer gebruiken. Slagen wij er niet in om het toestel weer te repareren? Dan betaal je niets voor de reparatie. Wij brengen namelijk alleen kosten in rekening wanneer we jouw iPhone succesvol gerepareerd hebben.

West

Wil je binnen de kortste keren iPhone reparatie in Amsterdam-West uit laten voeren? Dan ben je bij Simpelfix aan het juiste adres. Je hoeft namelijk alleen maar contact met ons op te nemen. Wij sturen vervolgens direct een professional naar jou toe voor iPhone reparatie op locatie. Hij kan ter plekke jouw scherm vervangen of de camera repareren. Is er sprake van waterschade? Zelfs dan kan Simpelfix jouw iPhone meestal direct repareren. En het mooie is dat wij geen kosten in rekening brengen voor een iPhone reparatie op locatie. Je betaalt dus alleen de kosten voor de reparatie zelf.

iPhone reparatie in Utrecht

Ben je in Utrecht wanneer jouw iPhone het begeeft? Dan wil je natuurlijk dat het toestel zo snel mogelijk weer werkt. Simpelfix kan jou in dat geval van dienst zijn bij iPhone reparatie in Utrecht. Wij kunnen onder meer naar jou toekomen om een kapot touchscreen te vervangen. Dit is overigens ook het geval wanneer er sprake is van waterschade. Wacht in dit laatste geval niet te lang met reparatie van jouw iPhone. Het water richt namelijk alleen maar meer schade aan.

Indien je Simpelfix inschakelt voor smartphone reparatie in Utrecht, hoef je niet zelf op zoek naar een monteur. Dit levert jou dus de nodige tijdwinst op. Bovendien weet je zeker dat je jouw iPhone niet een aantal dagen kwijt bent. Bij de meeste reparateurs moet je jouw iPhone achterlaten voor reparatie. Bij onze monteur is dit niet het geval, want wij verrichten de reparatie onder jouw neus. Wordt jouw iPhone met succes gerepareerd? Dan kun je het toestel meteen weer gebruiken.

iPhone reparatie in Rotterdam

Een barst in het scherm van jouw smartphone is geen pretje. Soms kun je het touchscreen hierdoor zelfs helemaal niet meer gebruiken. Is dit wel het geval? Dan zorgt de barst ongetwijfeld voor frustraties. Je kunt bepaalde dingen namelijk niet goed meer zien. Om jouw telefoon weer normaal te kunnen gebruiken, laat je een iPhone reparatie in Rotterdam uitvoeren. Je kunt hiervoor een beroep doen op Simpelfix. Onze monteur voert namelijk iPhone reparatie op locatie uit. Hij komt naar jou toe en gaat vervolgens direct aan de slag met jouw telefoon.

Het grote voordeel van iPhone reparatie in Rotterdam is dat het jou tijdwinst oplevert. Je hoeft namelijk niet zelf op zoek naar een monteur. Bovendien kun je jouw iPhone slechts korte tijd niet gebruiken. Bij een reparateur moet je jouw toestel vaak achterlaten. In het ergste geval kun je jouw iPhone pas na een aantal dagen weer ophalen. Bij iPhone reparatie op locatie hoef je hier niet bang voor te zijn!

iPhone reparatie in Eindhoven

Ondervind je de laatste tijd problemen met de camera van jouw iPhone? Dan kan dit jou doen besluiten om een nieuw toestel te kopen. Een iPhone is echter niet bepaald goedkoop. Om de nodige kosten te besparen, kun je eerst kijken of iPhone reparatie in Eindhoven mogelijk is. Kampt jouw toestel met een kapotte camera? Zit er een barst in het scherm? Of is er sprake van waterschade? Dan kan Simpelfix jouw telefoon zeer waarschijnlijk repareren.

Grote voordeel van Simpelfix is dat wij iPhone reparatie op locatie uitvoeren. Je hoeft dus niet naar ons te komen, maar wij komen naar Eindhoven. Wij repareren jouw iPhone terwijl je wacht. In de meeste gevallen is een reparatie snel achter de rug. Het duurt dus nooit lang voordat je jouw iPhone weer kunt gebruiken. Er worden overigens geen kosten in rekening gebracht voor iPhone reparatie op locatie. Je betaalt alleen voor een geslaagde reparatie.

iPhone reparatie in Breda

Simpelfix kan ook  iPhone reparaties in Breda uitvoeren. Neem je contact met ons op? Dan sturen wij zo snel mogelijk een monteur naar je toe voor iPhone reparatie op locatie. Voor een reparatie op locatie brengen wij geen kosten in rekening. Ook betaal je niets wanneer het ons niet lukt om jouw iPhone te repareren. Wanneer je wel betaalt? Enkel na afloop van een succesvolle iPhone reparatie in Breda.

iPhone reparatie op locatie brengt een aantal voordelen met zich mee. Het grootste voordeel is dat je jouw telefoon niet een aantal dagen hoeft te missen. Dit is vaak wel het geval wanneer je zelf bij een reparateur langsgaat. Bovendien hoef je zelf geen tijd te steken in het vinden van een geschikte monteur. Laat je iPhone reparatie in Breda aan Simpelfix over? Dan levert jou dit dus ook nog eens behoorlijk wat tijdwinst op. Bovendien is iPhone reparatie op locatie een stuk goedkoper dan een nieuw toestel kopen.

iPhone reparatie in Den Haag

Het scherm en de achterzijde van een iPhone is gemaakt van glas. Laat je jouw toestel vallen op een harde ondergrond? Dan is de kans groot dat er een barst ontstaat. Zit de barst in het scherm? Dan beperkt dit jou mogelijk in gebruik van jouw iPhone. Je kunt in dat geval een nieuwe telefoon kopen. Kijk echter altijd eerst of het mogelijk is om iPhone reparatie in Den Haag uit te voeren. Het laten repareren van jouw toestel is namelijk aanzienlijk goedkoper dan een nieuwe iPhone kopen.

Heb je een kapotte iPhone? Dan kun je bij een monteur langs gaan. Je moet hier echter wel de tijd voor hebben. Is dit niet het geval? Laat dan iPhone reparatie op locatie uitvoeren. Simpelfix mag dan wel gevestigd zijn in Amsterdam, maar voert ook iPhone reparatie in Den Haag uit. Onze monteur repareert jouw telefoon direct, waardoor je jouw iPhone niet lang hoeft te missen!

iPhone reparatie in Groningen

Zit er een barst in het scherm van jouw iPhone? Of zit het touchscreen vol krassen? Dan zie je mogelijk niet altijd even goed meer wat er in beeld is. Dit kan behoorlijk vervelend zijn. Je kunt dit probleem echter betrekkelijk eenvoudig verhelpen. Hoe? Door iPhone reparatie in Groningen uit te laten voeren. Je kunt jouw telefoon langsbrengen bij een monteur in de stad. Het is echter ook mogelijk om Simpelfix in te schakelen. Waarom je voor ons kiest? Omdat wij iPhone reparatie op locatie uitvoeren.

Onze monteur komt onder meer naar Groningen om het scherm van jouw smartphone te vervangen. Is er sprake van een probleem met de camera? Of heeft jouw telefoon last van waterschade? Ook dan ben je bij Simpelfix aan het juiste adres voor iPhone reparatie in Groningen. Zodra onze monteur gearriveerd is, start hij met de reparatie. Meestal kost het ons niet veel tijd om jouw iPhone te repareren. Bovendien kost het jou niet veel. Simpelfix rekent namelijk alleen kosten voor een succesvolle reparatie. Je betaalt overigens geen extra kosten voor een iPhone reparatie op locatie.

iPhone reparatie in Enschede

Heb je geen tijd om jouw kapotte iPhone naar een reparateur in Enschede te brengen? Geen probleem, want Simpelfix voert namelijk iPhone reparatie op locatie uit. Dit doen wij onder meer in Enschede. Je hoeft in dat geval alleen maar contact te zoeken met onze monteur en wij komen zo snel mogelijk naar jou toe. Je bent jouw iPhone nooit lang kwijt. Wij voeren iPhone reparatie in Enschede namelijk ter plekke uit. Zodra wij jouw iPhone gerepareerd hebben, krijg je deze direct weer terug. Je zit dus niet dagenlang zonder telefoon en dat is natuurlijk een leuke bijkomstigheid.

Veel inwoners van Enschede denken dat zij extra betalen voor een iPhone reparatie op locatie. Dit is bij Simpelfix echter niet het geval. Je ontvangt namelijk alleen een rekening nadat wij jouw iPhone met succes gerepareerd hebben. Lukt het onze monteur niet om het toestel te repareren? Dan betaal je zelfs helemaal niets voor je iPhone reparatie op locatie.

iPhone modellen

De iPhone is inmiddels niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Overal waar je komt zie je wel iemand met een smartphone van Apple lopen. Mogelijk ben je zelf wel in het bezit van een iPhone. Niet? Dan ken je ongetwijfeld iemand in jouw direct omgeving die een smartphone van dit merk heeft. De iPhone is inmiddels alweer betrekkelijk oud. Voor de eerste iPhone moeten we namelijk al terug naar het jaar 2007, toen het allereerste model gelanceerd werd. De ontwikkeling van deze telefoon heeft echter niet stilgestaan. Er ging geen jaar voorbij of Apple lanceerde wel weer een nieuw model van het geliefde toestel. In sommige jaren werden er zelfs meerdere nieuwe modellen gelanceerd.

Ben je in het bezit van een wat oudere iPhone? Dan kan Simpelfix jou van dienst zijn wanneer deze kapot is. Zo zijn wij gespecialiseerd in het repareren van de iPhone 6, iPhone 7,  iPhone 8, iPhone X, iPhone XR en de iPhone XS. Van deze toestellen kunnen wij onder meer het scherm vervangen. Onze monteurs repareren daarnaast ook camera’s van deze modellen. Tot slot ben je bij ons ook aan het juiste adres voor het verhelpen van waterschade aan een iPhone 6, iPhone 7,  iPhone 8, iPhone X, iPhone XR en de iPhone XS. Ook hier geldt weer dat je niet naar ons toe hoeft te komen. Nee, Simpelfix voert namelijk iPhone reparatie op locatie uit.

Denk overigens niet dat wij enkel iPhone reparatie op locatie uitvoeren aan oudere iPhones. Onze monteurs kunnen namelijk ook de nieuwste modellen repareren. Zo helpt Simpelfix je bijvoorbeeld ook uit de brand wanneer je een kapotte iPhone X, iPhone XR, iPhone XS of iPhone 11 hebt. Ook voor deze modellen geldt dat wij iPhone reparatie op locatie uit kunnen voeren.

iPhone 6

Heb je rond het jaar 2014 een iPhone gekocht en werkt deze nog steeds? Dan is de kans groot dat het om een iPhone 6 gaat. Dit was toentertijd een ongekend populair toestel. Deze iPhone is momenteel wat verouderd, maar er zijn nog genoeg mensen die deze smartphone dagelijks gebruiken. Gebruik je deze telefoon ook nog en bevalt hij je nog steeds goed? Dan ben je voorlopig waarschijnlijk niet van plan om er afstand van te doen.

Maar wat doe je wanneer je een barst in jouw scherm hebt of de camera niet meer werkt? In dat geval laat je smartphone reparatie op locatie uitvoeren door Simpelfix. Onze monteurs kunnen dergelijke problemen aan een iPhone 6 binnen no time fixen. Schakel je ons in voor iPhone reparatie op locatie? Dan duurt het niet lang voordat wij het toestel weer aan de praat hebben. Naast de gewone iPhone 6 kunnen wij ook een iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus op locatie repareren.

iPhone 7

Ben je in het bezit van een iPhone 7 en werkt deze niet meer? Dan betekent dit niet dat je direct maar een nieuw model moet kopen. Nee, want het is vaak mogelijk om jouw iPhone 7 te laten repareren. Je kunt hiervoor langsgaan bij een monteur. Dit kost jou echter tijd. Heb je geen tijd? Of heb je gewoon geen zin om bij een monteur langs te gaan? Dan ben je bij Simpelfix aan het juiste adres. Wij voeren namelijk iPhone reparatie op locatie uit. Bij problemen met jouw iPhone 7 hoef je dus niet de deur uit, want wij komen bij jou langs!

Onze monteurs kunnen diverse problemen aan jouw iPhone 7 verhelpen. Zo vervangen wij bijvoorbeeld het scherm wanneer hier een barst in zit. Heb je jouw telefoon in het water laten vallen? Ook dan kunnen wij vaak iPhone reparatie op locatie uitvoeren. Koop dus nooit een nieuw toestel voordat je zeker weet dat jouw iPhone 7 niet meer te repareren is!

iPhone 8

Net als zijn voorlopers was de iPhone 8 na zijn lancering ook in trek. Het toestel werd in september 2017 gelanceerd en is dus nog niet zo oud. Ga je altijd zuinig met jouw smartphone om? Dan gebruik je mogelijk nog steeds een iPhone 8. Heb je het toestel recent laten vallen? Dan zit er mogelijk een barst in het beeldscherm. Dit werkt natuurlijk niet prettig. Daarom besluit je misschien dat het tijd is voor een nieuwe iPhone. Vaak is dit zonde van jouw geld. Simpelfix kan het scherm van jouw iPhone 8 namelijk repareren. Hiervoor hoef je niet naar ons te komen, want wij voeren iPhone reparatie op locatie uit.

Het grote voordeel van iPhone reparatie op locatie is dat je snel weer gebruik kunt maken van jouw iPhone 8. Onze monteur voert de reparatie namelijk bij jou uit. Het toestel opsturen is dus niet nodig, waardoor je het niet dagenlang zonder jouw iPhone 8 hoeft te doen. Simpelfix brengt overigens geen kosten in rekening voor het langskomen. Je betaalt uitsluitend na een succesvolle reparatie van jouw iPhone 8.

iPhone X

De iPhone X behoort tot de populairste modellen van Apple. Niet gek natuurlijk, want dit toestel is nog behoorlijk nieuw. Daarbij komt dat hij prijstechnisch gezien ook een stuk aantrekkelijk is dan de iPhone 11. Desondanks is ook een iPhone X nog behoorlijk duur. Om jouw toestel te beschermen, heb je er waarschijnlijk een hoesje omheen. Laat je jouw iPhone X vallen? Dan verkleint zo’n hoesje de kans op een barst in het scherm. Helemaal uitgesloten is een barst overigens niet. Zit er toch een barst in het scherm van jouw iPhone X? Dan is iPhone reparatie noodzakelijk. Bij Simpelfix ben je in dat geval aan het juiste adres. Wij kunnen namelijk naar jou toekomen voor iPhone reparatie op locatie. Het maakt dus niet uit waar je je momenteel bevindt, onze monteur komt zo snel mogelijk naar jou toe. Naast een barst in het scherm van jouw iPhone X kunnen wij ook waterschade en problemen met de camera ter plekke verhelpen.

iPhone XS

Waterschade is tegenwoordig een veelvoorkomend probleem bij smartphones. Onze monteurs worden ook geregeld ingeschakeld voor het verhelpen van waterschade aan een iPhone XS. Waarom je juist Simpelfix inschakelt bij waterschade aan jouw iPhone XS? Omdat wij smartphone reparatie op locatie uitvoeren. Je hoeft zelf dus niet naar een reparateur toe, maar er komt er eentje naar jou. In veel gevallen slagen wij erin waterschade snel te verhelpen, waardoor je jouw iPhone XS direct weer kunt gebruiken.

Ook in het geval van een barst in het beeldscherm van jouw iPhone XS voeren wij smartphone reparatie op locatie uit. Onze monteur kan ter plekke het scherm van het toestel vervangen. Na de smartphone repartie op locatie kun je jouw iPhone XS dus weer zonder problemen gebruiken. Zijn er problemen met de camera van jouw iPhone XS? Ook dan kan onze monteur jou vaak direct helpen met het repareren van jouw smartphone. Onze monteur zorgt ervoor dat je direct weer mooie plaatjes kunt schieten met jouw iPhone XS.

iPhone XR

Bij de iPhone XR is zowel de voorzijde als de achterzijde gemaakt van glas. Laat je jouw smartphone vallen? Dan kan dit funest zijn voor het toestel. Vaak werkt jouw iPhone XR nog prima na een valpartij, maar er kan wel een barst in het scherm zitten. Blijf hier niet te lang mee rondlopen, want het gebruik van een iPhone XR wordt er niet gemakkelijker op. Wil je jouw toestel weer kunnen gebruiken als voorheen? Laat Simpelfix dan iPhone reparatie op locatie uitvoeren.

Is er sprake van waterschade? Ook dan hoef je niet zelf naar een reparateur toe. Bij waterschade voert Simpelfix namelijk ook iPhone reparatie op locatie uit. Wacht vooral niette lang met reparatie wanneer jouw iPhone XR in het water is gevallen. In dat geval kan Simpelfix jouw toestel mogelijk niet meer repareren. Dit is vaak wel het geval wanneer je ons direct contacteert voor smartphone reparatie op locatie. Het probleem met jouw smartphone wordt zodoende binnen een handomdraai verholpen.

iPhone 11

De iPhone 11 is het nieuwste model van de smartphones van Apple. Ben je in het bezit van dit toestel? Dan heb je hier ongetwijfeld een flink bedrag voor neer moeten tellen. Daarom ben je ontzettend zuinig op jouw toestel. Helaas kan het toch gebeuren dat er schade ontstaat. Zo kan een valpartij resulteren in een barst in jouw beeldscherm. Een iPhone 11 werkt vaak nog wel met een barst in het scherm, maar ideaal is dit natuurlijk allerminst. Geen paniek, want je kunt het scherm van jouw iPhone 11 namelijk laten repareren.

Voor iPhone reparatie kun je zelf op zoek gaan naar een monteur. In dit geval moet je er zelf echter tijd en moeite in steken. Dit is niet nodig wanneer je contact opneemt met Simpelfix. Wij voeren namelijk iPhone reparatie op locatie uit. Onze monteur komt naar jou toe en vervangt het scherm van jouw iPhone 11 ter plekke. Hierdoor is een barst in het scherm van jouw iPhone 11 snel verleden tijd!

Prijslijst

Voordat je Simpelfix inschakelt voor iPhone reparatie op locatie, ben je waarschijnlijk benieuwd naar de kosten. Het is op voorhand echter lastig in te schatten wat iPhone reparatie jou precies gaat kosten. Dit hangt namelijk af van het probleem waar jouw telefoon mee te maken heeft. Ben je in het bezit van een iPhone 6 en wil je dat Simpelfix jouw scherm repareert? Dan kost dit je doorgaans tussen de 90 en 110 euro. Schermreparatie van een iPhone 7 of iPhone 7+ is alweer wat duurder en kost je tussen de 120 en 150 euro. Gaat het om een iPhone 8? Dan kost iPhone reparatie op locatie jou tussen de 150 en 170 euro.

iPhone reparatie boeken?

Wil je een monteur van Simpelfix inschakelen voor een iPhone reparatie op locatie? Dan kan dit makkelijk en snel via de website. Grote voordeel is dat een monteur langskomt op de dag en tijd dat het jou het beste uitkomt. Middels de tool van Simpelfix geef je aan om wat voor een model het gaat en wat er aan jouw toestel mankeert. Gelukt? Vul dan tot slot nog jouw contactgegevens in. Je kunt er overigens ook voor kiezen om teruggebeld te worden door Simpelfix voor een iPhone reparatie op locatie. Laat in dat geval jouw naam en telefoonnummer achter op de website. Er neemt dan zo snel mogelijk een monteur contact met jou op voor een  iPhone reparatie op locatie!